Társaságunk a magyar földgázpiac független, magyar tulajdonú szereplője.

A hazai gázpiaci liberalizáció kezdete óta folytatunk gázkereskedelmi tevékenységet. Fő ellátási területünk a hazai kis és közepes energia felhasználású vállalkozások, melyek szinte az összes tevékenységi kört lefedik.

Partnereink között megtalálhatóak többek között az ipari üzemek, gyárak, szállodák, irodaházak, sütőipari vállalkozások, fémfeldolgozók, illetve mezőgazdasági üzemek.

Ügyfeleink kiszolgálásáról minden esetben nagy tapasztalattal bíró személyes ügyfélmenedzser gondoskodik, aki bármilyen kérdés, kérés esetén szinte azonnal áll rendelkezésre.

Társaságunk a közelmúltban jelentős informatikai fejlesztéseket végzett annak érdekében, hogy az ügyfélkiszolgálás a legmagasabb színvonalon történhessen meg. A partnerkezelő portálunk és számlázási rendszerünk garantálja, hogy Önnek ne legyen gondja az energiaellátás és kizárólag saját vállalkozására fordíthassa energiáját.

Szakemberállományunk évtizedes tapasztalata a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja a gázszolgáltatás minden területén.

Beszerzési oldalon diverzifikált, hazai- és nemzetközi forrásokkal, valamint tárolói kapacitással rendelkezünk, hogy a legszélsőségesebb esetekben is garantálhassuk Partnereink nagyfokú ellátásbiztonságát.

Értékesítési szakértőink rendkívül szoros együttműködésben dolgoznak együtt a beszerzési csapatunkkal, így azonnal tudják garantálni a piacokon elérhető versenyképes árakat.

A kedvező árkondíciók biztosításán túl nagy hangsúlyt fektetünk a rugalmas szerződéses feltételek biztosítására, hiszen célunk, hogy Partnereink általunk előrébb jussanak céljaik elérésében és a szállítási szerződés aláírása egy hosszú távú üzleti kapcsolat első lépése lehessen.

Társaságunknál az ügyfélkiszolgálás tekintetében az első és egyik legfontosabb követelmény, az egyszerű és átlátható számlázás. Célunk, hogy a havi elszámolás zökkenőmentesen történjen és Partnereink mindig pontosan lássák, hogy miért és mennyit fizetnek. Büszkén mondhatjuk, hogy az Ügyfélszolgálatunkra érkezett, számlázással kapcsolatos kérdések száma a nagyszámú ügyfélszám mellett éves szinten is alig mérhető.

A földgázszolgáltatás kapcsán a legkülönfélébb kondíciókat ajánljuk a vevői igények szerint:

  • Versenyképes árak több árképzés szerint (fixált ár, indexált árformulák)
  • Teljes mennyiségi rugalmasság a szerződött mennyiségre vonatkozóan
  • Rugalmas feltételek: nincs előrefizetési és előrejelzési kötelezettség
  • Korrekt elszámolás, a számlázás átláthatóan, kizárólag a tényadatok beérkezése után
  • Optimalizált rendszerhasználati díjak, nagymértékű kedvezmények a hatósági tarifákhoz képest
  • Fizetés igény esetén több devizanemben